Catering

  • catering split
BILO DA PLANIRATE VJENČANJE, PRIVATNU ZABAVU, POSLOVNO DRUŽENJE ILI NEKU DRUGU PROSLAVU PREPUSTITE BRIGU OKO CATERINGA ISKUSNOM OSOBLJU RESTORANA GUSAR. EKIPA VRHUNSKIH PROFESIONALACA, KUHARA I KONOBARA POTRUDIT ĆE SE DA TAJ DAN OSTANE U NEZABORAVNOM SJEĆANJU VAMA I VAŠIM GOSTIMA.
Hladna jela




  • SELEKCIJA PIKANTNIH SIREVA (LIVANJSKI, GRANA PADANO, SIR SA ZAČINSKIM BILJEM)
  • DOMAĆI PRŠUT
  • MORSKI PRŠUT (DIMLJENI TUNJ)
  • SLAVONSKI KULEN
  • RIBLJI CARPACCIO NA PODLOZI OD RIKOLE
  • SALATA CAPRESE
  • SALATA OD HOBOTNICE
  • FRANCUSKA SALATA
  • BAKALAR BIANCO
  • GRČKA SALATA
  • SALATA OD MARINIRANOG PEČENOG POVRĆA
  • SALATA OD PILETINE S ORASIMA I KRUŠKAMA
  • ROASTBEEF S UMAKOM OD PINJOLA
  • MARINIRANI I SLANI INĆUNI
  • RIBLJA FRIGADURA
  • PILETINA U SEZAMU
  • POLJIČKI SOPARNIK
  • VIŠKA POGAČA
  • LOSOS U ZELENOM TIJESTU
  • VEGETERIJANSKE SPRING ROLICE
Topla jela




  • ISTARSKE FUŽI S PRŠUTOM U UMAKU OD TARTUFA
  • MORSKI RIŽOTI (SIPA, PLODOVI MORA)
  • TJESTENINA S POVRĆEM I KOZICAMA
  • ZELENI NJOKI S LOSOSOM U UMAKU OD GORGONZOLE
  • TELEĆI MEDALJONI U UMAKU OD GLJIVA (PRILOG DOMAĆI KROKETI)
  • PILETINA U UMAKU OD ŠKAMPI
  • BIFTEK U UMAKU OD VRGANJA (PRILOG DOMAĆI KROKETI)
  • MEDALJONI GOFA U UMAKU OD KAPARA SA ZAPEČENOM AROMATIZIRANOM POLENTOM
  • RAVIOLI (HOMEMADE) PUNJENI SIROM I ŠKAMPIMA
  • NJOKI PUNJENI PRŠUTOM I ŠKAMPIMA U UMAKU OD ŠKAMPI
  • GRDOBINA U ŠAMPANJCU
  • MORSKA PAŠTICADA (TUNA) SA ZELENIM NJOKIMA
  • DALMATINSKA PAŠTICADA
  • TELEĆA ROLADA (PUNJENA BLITVOM, ŠUNKOM I MOZZARELLOM)
Finger food hrana




    • RAZNI CANAPE SENDVIČI: DIMLJENI TUNJ, SLANI I MARINIRANI INĆUNI, MARINIRANE KOZICE I KAPARE, PRŠUT-SIR, MOZZARELLA SA CHERRY RAJČICOM, LOSOS, KAVIJAR...
    • KOŠARICE PUNJENE RAZNIM RIBLJIM PAŠTETAMA
    • SALATA OD HOBOTNICE U KOŠARICAMA OD PARMEZANA
    • LOSOS U ZELENOM TIJESTU
    • CRVENA ROLADA SA SVJEŽIM SIROM I PEČENIM PAPRIKAMA
Deserti




    • DOMAĆE FRITULE
    • RAZNI MIGNON KOLAČI
    • SLOJEVITI KREMASTI DESERTI SERVIRANI U ČAŠAMA:
      • ČOKOLADNI MOUSSE U UMAKU OD VANILIJE I BOURBONA
      • MOUSSE OD BIJELE ČOKOLADE
      • CHEESECAKE
      • TIRAMISU
      • PANNACOTTA
      • KREMA OD MASCARPONEA I VOĆA
Set up oprema




    • STOLOVI (OKRUGLI ILI KOCKASTI)
    • STOLNJACI
    • BANKETNI STOLOVI SA STOLNJAKOM I BANKETNOM HALJINICOM
    • BARSKI STOLOVI SA SVEČANIM STOLNJACIMA (HALJINICAMA)
    • STOLICE
    • NAVLAKE ZA STOLICE
    • BAGNAMARIE
    • PRIBOR ZA JELO
    • PLATNENI UBRUSI
    • DEKORACIJE ZA STOL (SVIJEĆNJACI, CVIJEĆE)