Catering

Gusar catering ima više od sedam godina iskustva u catering industriji, a mi služimo ukusnu hranu na svako dnevnoj bazi s nevjerojatnom razinom profesionalnih usluga. Samo najsvježiji, najkvalitetniji proizvodi koriste se u stvaranju svih tradicionalnih jela koja nudimo našim gostima.  Nudimo inovativni izbor jela za privatne proslave, vjenčanja, korporativne događaje i zabave svih oblika i veličina. Sve sa besprijekorna pozornost na detalje. Ako ste u potrazi za glamuroznim i elegantnim jelima za Vaš sljedeći događaj onda ste na pravom mjestu.

Vila Dalmacija

Priča Vile počela je prije više od stoljeća. Na marjanskoj obali 1914. poduzetnik Franjo Schiller izgradio ju je kao vilu 'Shiller', da bi 1947. godine očito u oko upala Josipu Brozu Titu pa ju je tadašnja vlast oduzela, zajedno s rezidencijalnim dijelom, preimenovala u vilu Dalmaciju te je uredila za boravak prvog čovjeka Jugoslavije. Od tada pa do danas ova marjanska ljepotica poznata je kao Titova vila i nezabilazno je mjesto za sve Vaše prigode uz catering Gusar.

Galerija Meštrović

Galerija čuva i u stalnom postavu izlaže najveći dio kiparovih djela, ali je i sama umjetnički spomenik. Njezin autor Ivan Meštrović zamislio je tu palaču kao izložbeni prostor svojih djela, ali i kao dom svoje obitelji i atelijer.
Danas, Galerija je otvorena posjetiteljima te omogucava organizaciju razno raznih prigoda kao sta su vjenčanja, Gala večere i slično... Bajkovito mjesto za nezaboravni provod sa cateringom Gusar.

Meštrovićeve Crikvine-Kaštilac

Meštrovićeve Crikvine-Kaštilac smještene su u splitskom predjelu Meje, ispod južnih obronaka poluotoka Marjana, uz more, u blizini Galerije Meštrović. Riječ je o sakralno - umjetničkoj cjelini nastaloj na utvrđenom poljoprivrednom imanju s ostatcima građevina obitelji Capogrosso iz 16. stoljeća.
Ova jedinstvena građevina je savršeno mjesto, puno povijesti, za sva Vaša događanja uz catering Gusar.

Brod

Tko može zamisliti boravak na Jadranu bez čarobnog krstarenja na Jadranskom moru?
Isplovite na jedno od najljepsih mora za krstarenje u zemlji 1000 otoka. Bilo da je koktel, večera, Gala večera ili party...osoblju cateringa Gusar ce biti zadovoljstvo isploviti sa Vama u nezaboravnu avanturu.